Bursa-Avocatilor.ro vă urează bun venit pe pagina dedicată exclusiv companiilor care sunt în căutarea soluțiilor pentru problemele juridice întâmpinate în desfășurarea activității.

În primul rând, vrem să vă informăm că expunerea problemei dumneavoastră pe platformă este gratuită.
În al doilea rând, dorim să vă prezentăm avantajele folosirii acestui serviciu. Poate că nu știți, dar pentru avocați nu este deontologic să utilizeze publicitatea în scopul dobândirii de clientelă. Acesta este motivul pentru care, fiind presați de timp, de foarte multe ori ne alegem avocații fără a avea posibilitatea de a face o selecție riguroasă, mulțumindu-ne cu un avocat despre care am auzit sau pe care ni l-a recomandat cineva. Știm foarte bine că ceea ce este bun pentru ceilalți nu este obligatoriu bun și pentru noi, dar nu avem altă alternativă.

Acesta este menirea Bursei-Avocatilor.
Aici aveți posibilitatea de a vă expune problema care va ajunge în mod automat la avocații specializați în domeniul de interes pentru dumenavoastră. Odată ce avocații au fost înștiințați despre noua problemă, au posibilitatea de a vă contacta și a vă prezenta oferta lor. După ce aveți toate ofertele prezentate, veți putea face o alegere corectă.
Vă puteți expune problema apăsând butonul Sunt client și în cel mai scurt timp avocații specializați înscriși în Bursa-Avocatilor vă vor contacta.

Dacă întâmpinați dificultăți în expunerea problemei dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați la telefon 0727 121 919.

Cum funcţionează acest sistem?

Vezi mai multe detalii...

Clientul intră pe Bursa-Avocaţilor.ro şi îşi expune problema împreună cu datele sale de contact. Server-ul, în mod automat, trimite avocaţilor din domeniu un e-mail prin care îi înştiinţează despre înscrierea unui nou client care solicită ajutorul lor. Acest e-mail va contine si datele de contact ale clientului precum si problema asa cum este expusa de acesta. În eventualitatea în care se hotărăsc să contacteze respectivul client, au posibilitatea să facă acest lucru prin e-mail sau telefonic.

Bursa-Avocaţilor reprezintă proiectul a cărei ţintă principală este crearea unei căi de comunicare eficiente, rapide şi sigure între justiţiabilii şi avocaţii din România care s-au înscris în sistem. Aici este locul în care orice om va găsi rezolvarea pentru problema sa, în măsura în care aceasta există. Aici este locul în care orice avocat îşi poate dovedi măiestria şi talentul în rezolvarea litigiilor şi singurul lucru de care are nevoie este un cont activ pe acest site.

Bursa-Avocaţilor este puntea de legătură dintre clienţi şi avocaţi, dar şi dintre studenţii facultăţilor de drept din ţară, studenţi care doresc să colaboreze în cadrul unei forme de exercitare a profesiei de avocat, şi avocaţii dispuşi să-i primească. Această comunitate reprezintă şi o rampă de lansare pentru avocaţii tineri, nou intraţi în Barou, datorită faptului că vor putea lua cunoştinţă de cazuri pe care, dacă au disponibilitatea, le pot soluţiona.

Pe Bursa-Avocaţilor orice om îşi poate expune problema pe care o are, trimiţându-i-o unui avocat specializat în domeniul respectiv. Acel avocat are posibilitatea de a lua la cunoştinţă de problema expusă şi, în eventualitatea în care apreciază că o poate soluţiona, va contacta clientul care a formulat cererea.

Clientul are posibilitatea şi libertatea de a decide cu care dintre avocaţii care i-au răspuns la solicitare doreşte să colaboreze.

Avocatii vor primii e-mail-uri doar de la clientii din orasul lor sau din imprejurimi si doar in domeniul de activitate selectat la inscriere.

Orice avocat interesat de o astfel de colaborare are posibilitatea de a-şi face un cont pe Bursa-Avocaţilor.ro. El are la dispoziţie un formular în care se poate descrie pe sine şi profesia sa. Ulterior înregistrării va trebui să confirme înscrierea şi abia după confirmare îşi poate utiliza contul. Această măsură este necesară pentru a fi siguri că profilul avocatului este real. Menţionăm că nu vom face publice datele furnizate prin intermediul platformei noastre.

Ţinem cont de faptul că avocaţii nu au libertatea de a-şi face publicitate aşa cum pot face alte categorii profesionale, de aceea venim în sprijinul dumnealor oferindu-le posibilitatea de a lua legătura cu clienţi fără a le face publice conturile sau datele personale.

Clientul are un beneficiu enorm prin faptul că problema sa va fi studiată de mai mulţi avocaţi specializaţi şi va putea alege pe cel mai potrivit doleanţelor sale.

Inovaţia merge mai departe, sistemul dând posibilitatea şi studenţilor din cadrul facultăţilor de drept să se prezinte şi să-şi exprime dorinţa de a colabora cu o formă de exercitare a profesiei de avocat înregistrată în sistem. Acest lucru va stimula colaborarea dintre avocaţi şi aspiranţii la o asemenea profesie, va ajuta la formarea studenţilor ca practicieni şi la formarea unor avocaţi stagiari mai bine ancoraţi în realitate şi mai bine pregătiţi profesional. Acest lucru va avantaja profesia de avocat, clienţii şi întregul sistem juridic românesc.

Bursa-Avocaţilor este un sistem ambiţios al cărui scop principal este perfecţionarea colaborării dintre justiţiabili şi avocaţi precum şi sporirea calităţii serviciului de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică.