CloseIata cum functioneaza acest sistem:

Clientul intră pe Bursa-Avocaţilor.ro şi îşi expune GRATUIT problema împreună cu datele sale de contact. Server-ul, în mod automat, trimite avocaţilor înscrişi un e-mail prin care îi înştiinţează despre înscrierea unui nou client care solicită ajutorul lor. Atunci când îşi verifică e-mail-ul, avocaţii vor fi invitaţi să se conecteze la contul lor pentru a putea vizualiza problema clientului solicitant şi datele de contact ale acestuia. În eventualitatea în care se hotărăsc să contacteze respectivul client, au posibilitatea să facă acest lucru prin e-mail sau telefonic.

Avocatii vor primi e-mail-uri doar de la clientii din orasul lor sau din imprejurimi si doar in domeniul de activitate selectat la inscriere.

Bursa Avocaţilor reprezintă proiectul a cărei ţintă principală este crearea unei căi de comunicare eficiente, rapide şi sigure între justiţiabilii şi avocaţii din România care s-au înscris în sistem. Aici este locul în care orice om va găsi rezolvarea pentru problema sa juridica, în măsura în care aceasta există. Aici este locul în care orice avocat îşi poate dovedi măiestria şi talentul în rezolvarea litigiilor şi singurul lucru de care are nevoie este un cont activ pe acest site.

Pe Bursa Avocaţilor orice om îşi poate expune problema juridica pe care o are, trimiţându-i-o unui avocat specializat în domeniul respectiv. Acel avocat are posibilitatea de a lua la cunoştinţă de problema expusă şi, în eventualitatea în care apreciază că o poate soluţiona, va contacta clientul care a formulat cererea.

Clientul are posibilitatea şi libertatea de a decide cu care dintre avocaţii care i-au răspuns la solicitare doreşte să colaboreze.

Orice avocat interesat de o astfel de colaborare are posibilitatea de a-şi face un cont pe Bursa-Avocaţilor.ro. El are la dispoziţie un formular în care se poate descrie pe sine şi profesia sa. Ulterior înregistrării va trebui să confirme înscrierea prin email-ul primit şi abia după confirmare îşi poate utiliza contul. Această măsură este necesară pentru a fi siguri că profilul avocatului este real. Menţionăm că nu vom face publice datele furnizate prin intermediul platformei noastre si ca reglementarile GDPR sunt respectate.

Clientul are un beneficiu enorm prin faptul că problema sa va fi studiată de mai mulţi avocaţi specializaţi şi va putea alege pe cel mai potrivit doleanţelor sale.

Bursa Avocaţilor este un sistem ambiţios al cărui scop principal este perfecţionarea colaborării dintre justiţiabili şi avocaţi precum şi sporirea calităţii serviciului de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică.